Презентація польського Університету економіки у місті Бидгощ студентам ЦНТУ

Сьогодні, 21 березня, професор Університету Економіки у місті Бидгощ (Wyższa Szkoła Gospodarki, WSG) Світлана Кашуба провела презентацію польського навчального закладу студентам Центральноукраїнського національного технічного університету. Минулого року WSG та ЦНТУ домовилися про спільну підготовку студентів за програмами «подвійних дипломів», про організацію мовних шкіл, стажування та інш.

Влітку 2015 року факультет обліку та фінансів Кіровоградського національного технічного університету приєднався до спільного із польським Університетом економіки у місті Бидгощ (Wyższa Szkoła Gospodarki) проекту одночасного навчання в магістратурі обох університетів за спеціальністю «Облік і аудит» із подальшим отриманням випускниками польського та українського дипломів. Восени минулого року під час візиту до Центральноукраїнського національного технічного університету представників Wyższa Szkoła Gospodarki, сторони домовилися про додаткові спільні навчальні програми бакалавріату (за багатьма спеціальностями та напрямами навчання, не лише «Облік та аудит»), мовні школи, обміни викладачами, польські бази практики для студентів тощо.

Докладніше про ці програми можна дізнатися із інтерв’ю заступника директора Європейського інституту Університету Економіки міста Бидгощ, професора Світлани Кашуби сайту ЦНТУ.

Зараз під час зустрічі зі студентами та викладачами нашого навчального закладу пані Світлана Кашуба детально розповіла про Університет економіки у місті Бидгощ, про спеціальності та спеціалізації, за якими навчаються студенти WSG, про умови навчання та проживання в польському університеті українських студентів, про стажування, проходження практики та працевлаштування студентів та випускників WSG.

За відповідями на додаткові запитання можна звертатися до факультету обліку та фінансів ЦНТУ та до Відділу міжнародних зв’язків ЦНТУ.

© 2024 KNTU