«Освіта в Канаді 2016»

Міністерство освіти і науки України запрошує відвідати виставку «Освіта в Канаді 2016», яку вже втретє організовує та проводить Посольство Канади в Україні за підтримки МОН України. Мета виставки – ознайомити українську молодь із освітніми можливостями Канади, а також налагодження і розширення партнерства між українськими та канадськими навчальними закладами. Виставка відбудеться 20 лютого (Львів) та 21 лютого (Київ). Відвідування виставки – лише за попередньою реєстрацією.

Серед учасників виставки «Освіта в Канаді 2016» – представники кращих канадських університетів, коледжів, мовних інститутів. Під час роботи виставки відвідувачі матимуть змогу поспілкуватися з представниками канадських навчальних закладів та отримати актуальну інформацію щодо умов вступу, навчання та проживання у Канаді. На виставці будуть презентовані основні програми вищої та післядипломної освіти, а також підготовчі програми, курси вивчення іноземних мов, програми підготовки до міжнародних іспитів, канікулярні програми для школярів, шкільні програми тощо.

Зареєстровані відвідувачі зможуть прослухати семінар від представника Візового відділу Посольства Канади в Україні. Також під час роботи виставки відбудеться відео-семінар «Освітні можливості Канади».

Відвідати виставку запрошуються учні шкіл та їхні батьки, студенти, представники освітніх закладів, а також усі, хто бажає дізнатись про умови отримання освіти в Канаді та можливості роботи у період навчання та по його завершенню, а також поспілкуватись із представниками канадських шкіл, коледжів та університетів.

Для отримання запрошення необхідно заздалегідь заповнити реєстраційну анкету на сайті www.fair.educanada.com.ua (http://fair.educanada.com.ua/). 

© 2024 KNTU