Науковець з Лівану прочитав лекцію студентам кафедри ПЗІ

На запрошення кафедри програмування та захисту інформації Кіровоградського національного технічного університету, викладач кафедри комп’ютерних наук Американського університету культури та освіти (American University of Culture & Education) міста Набатія, Ліван, Мохамад Гані Абу Таам провів для студентів кафедри відкриту англомовну лекцію з інформаційно-комунікаційних технологій та програмування.

Відкриту лекцію ліванського науковця відвідали студенти спеціальностей «Комп’ютерна інженерія», «Кібербезпека», «Комп’ютерні науки та інформаційні технології». Мохамад Гані Абу Таам поділився зі студентами КНТУ власним досвідом і науковими розробками в напряму хмарних технологій, візуального програмування, адміністрування мереж, системного аналізу й проектування, телекомунікацій, інженерії програмного забезпечення, управління сайтами тощо.

Крім цього, лектор відповів на численні питання студентів кафедри програмування та захисту інформації КНТУ щодо мов програмування Java, C++, C#, Pascal, Visual Basic.Net (саме ці мови Мохамад Гані Абу Таам викладає у рідному університеті), а також про Java Script, CSS, PHP, хмарні технології. На завершення лекції ліванський гість подякував студентам за їхню активність і допитливість, та побажав наполегливості й успіхів у навчанні.

© 2024 KNTU